Projecten

Airbrush kunstenaar Rob van Dijk

Gepost door op 03 10 2012 in Projecten | geen reacties

De nieuwe website voor Airbrush kunstenaar Rob van Dijk. is klaar. Er is een professionelere stijl geïmplementeerd. Dit past beter bij zijn creatieve gave.

Sportclub Groessen

Gepost door op 31 07 2012 in Projecten | geen reacties

Voor Sportclub Groessen hebben we een nieuwe site neergezet. We hebben hiervoor WordPress content management systeem gekozen met een fris en geheel nieuw thema. Momenteel is de Web redactie druk bezig om de site te voorzien van alle informatie.

Rijschool Absoluut

Gepost door op 20 07 2012 in Projecten | geen reacties

Bij Rijschool Absoluut uit Arnhem heeft men een eigen manier van lesgeven waarbij er geen verrassingen achteraf zijn. Om de concurrentie aan te kunnen gaan met andere rijscholen uit de omgeving is in samenwerking met een grafisch designer een website neergezet die een frisse en vriendelijke uitstraling heeft gebaseerd op de doelgroep die graag hun rijbewijs wilt halen. Hier hebben we gekozen voor een Content management systeem om flexibiliteit te creëren en hierop is een door ons ontworpen thema geplaatst. Rijschool Absoluut wilde voornamelijk vrijheid hebben in de acties en aanbiedingen die er regelmatig zijn.